De wijkvereniging

Eind 2007 is de wijkvereniging, na een onderzoek naar draagkracht en een zoektocht naar vrijwilligers, weer van start gegaan in een samenwerkingsverband met “De Baalderborg” en “AOC De Groene Welle”. Nadat ‘De Boerderij’, De Kinderboerderij en de Speeltuin aan een stevige opknapbeurt zijn onderworpen, is op 27 september 2008 de “nieuwe” wijkvereniging officieel van start gegaan.
 
De functies die er voor de verschillende samenwerkende partijen zijn weggelegd zijn als volgt verdeeld:
  1. De Baalderborg is verantwoordelijk voor het beheer en exploitatie van “De Boerderij” en ‘De Kinderboerderij Baalder”.
  2. AOC De Groene Welle is verantwoordelijk voor het wel en wee van de dieren op de kinderboerderij en ontplooit educatieve dingen op de kinderboerderij Baalder.
  3. Wijkvereniging Baalder organiseert activiteiten voor en door hun wijkbewoners.

Woont u in Baalder en bent u nog geen lid van de Wijkvereniging?  Meld u dan nu aan als nieuw lid!!P1070288

De kosten van het lidmaatschap zijn € 12,- per jaar.  U kunt hier een machtigingsformulier downloaden en afdrukken. Of u haalt een machtigingsformulier op van de Boerderij, Beekberg 45, tel.: 0523 – 27 04 33. Als u op een andere manier wenst te betalen, dan kunt u contact opnemen met de ledenadministratie.

Met veel plezier kunnen wij u vertellen dat onze wijkvereniging gesteund word door haar leden, maar helaas is een groot deel van de bewoners van onze wijk nog geen lid.

Draagt u onze wijkvereniging een warm hart toe en wilt u net als ons, dat er activiteiten worden georganiseerd, voor kinderen en andere bewoners in onze wijk en wilt u hiervoor een kleine bijdrage leveren (€12,– per jaar).

Meld u dan aan als lid via e-mail: penningmeester@wijkverenigingbaalder.nl of bel met Albert Niborg. Tel.0523-760067